JA!.. ik wil

Jullie zijn op zoek naar een goede professionele fotograaf die feilloos de mooie momenten van jullie bruiloft vastlegt in een schitterende trouwreportage. Een gespecialiseerde trouwfotograaf die alle emotie en sfeer op de juiste manier vastlegt op jullie trouwdag. Een dag die zeker nog lang in jullie herinnering zal blijven!

Geldt dit voor jullie? Dan zijn jullie bij Arjen de Boer aan het juiste adres. Sfeervolle ongedwongen fotografie, professionele dienstverlening, een wijd scala aan mogelijkheden en een enorme persoonlijke inzet en enthousiasme voor een betaalbare prijs! Neem voor prijsinformatie contact op via info@deboerfotografie.nl  of bel 06-20456193. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Er zal dan z.s.m. contact worden opgenomen om jullie vragen te beantwoorden.!.

Een van de belangrijkste aspecten van bruidsfotografie is dat er een goede klik moet zijn tussen het bruidspaar en de fotograaf. Het op je gemak en ontspannen voelen is juist deze dag zeer belangrijk. Wanneer er dan een opdringerige fotograaf continu aanwezig is draagt dit daar niet echt aan bij.

 

De eisen en wensen worden daarom uitvoerig van te voren besproken, zodat jullie op de dag zelf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Voorbeelden van trouwrapportages worden getoond zodat jullie je smaak kenbaar kunnen maken. Een journalistieke stijl, wel of niet poseren tijdens een rapportage, klassiek of gewoon ontspannen & gezellig!.. Alle combinaties zijn mogelijk.! Het belangrijkste is dat dit van te voren goed kenbaar wordt gemaakt. Samen zal dit snel duidelijk worden. Na dit gesprek weten jullie het zeker! Jullie hebben jullie bruidsfotograaf gevonden.!

 

Op de dag zelf zal ik ruim van te voren aanwezig zijn en onopvallend, en soms wat opvallender, de juiste momenten vastleggen.  Uiteraard kan er tijdens de bruiloft worden afgeweken van de besproken planning. De spontane momenten zijn vaak de meest memoriabele momenten van zo’n dag!  Natuurlijk worden deze op juiste wijze vastgelegd.

Aan het einde van de dag de benodigde foto’s gemaakt te hebben, zullen de foto’s binnen 12 weken aan jullie worden overhandigd. Alle aangeleverde foto’s worden nabewekt in de digitale doka om de puntjes op de i te zetten en te zorgen voor een uitstekende kwaliteit. Met een prachtig trouwalbum als eindproduct kunnen jullie nog jaren nagenieten van een fantastische dag.!

Professionele fotoapparatuur van Canon is aanwezig. Ook is er altijd backupapparatuur aanwezig zodat de momenten niet verloren zullen gaan bij technische storingen.

 

Met vriendelijke Groet,

 

Arjen de Boer

bruidsfotograaf. Goes, Zeeland